Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 139 kJ / 33 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,75 g |
Tuky | 0,75 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,65 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 18. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčko na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5g4
Moje poznámka
Hovězí líčko na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5g4
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 15 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 15 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 27 minutami
Václavkový guláš
Sahula před 30 minutami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 31 minutami
Guláš z václavek
Sahula před 33 minutami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 40 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 54 minutami
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 1 hodinou
Klasické palačinky
Vendeliin před 2 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 3 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 5 hodinami
Tématické fráze:
líčko,
hovezi licko,
vepřová líčka na kari,
hovězí líčka,
hovězí líčka recept,
hovězí líčka videorecept,
líčka na kari,
hovězí líčka recepty,
hov.líčka na na kari,
hov licka na kari,
recepty na hovězí líčka,
hovězí lícko na houbách,
hovězí na zeléném kari,
kari z vepřových líček,
vepřovýá líčka na kari,
hovězí maso na kari jablku,
vepřové líčka na kari
Suroviny:
hovězí líčko,
cibule,
olej,
koření kari,
vývar,
sůl,
pepř,
mouka polohrubá,
jablko
Komentáře (9)
Líček jsem se "bála",protože jsem je nikdy nevařila a ani nejedla,ale neodolala jsem
Výborný recept