Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 316 kJ / 76 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,08 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci od Cvrndy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWnk
Moje poznámka
Utopenci od Cvrndy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWnk
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chléb II.
Penkapa před 17 minutami
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 17 hodinami
Tématické fráze:
utopenci recept,
recept na utopence,
jak dlouho nechat uležet utopence,
utopenci speciál,
jak dlouho nechat naložené utopence,
utopenci,
jak dlouho uležet utopence,
recept utopenci,
jak dlouho nechat utopence,
skvělí utopenci,
recepty na utopence,
utopenci v cervene omacce,
utopenci grilovací koření,
recepty utopenci,
co jsou cvrndy,
top recepty utopenci,
utopenci jak dlouho ulezet,
pikantni utopenci,
jak dlouho ulezet utopenci,
skvělé utepenci
Suroviny:
voda,
ocet,
cukr,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
pepř mletý,
špekáček,
paprika čerstvá červená,
koření grilovací,
hořčice,
cibule
Komentáře (12)
: