Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 087 kJ / 1 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,21 g |
| Tuky | 168,05 g |
| Vláknina | 8,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pesto ze syrových rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jj2D
Moje poznámka
Pesto ze syrových rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jj2D
Nejnovější recepty
Sachr cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 22 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 23 hodinami
Měkké perníčky s čokoládovou polevou
Přidáno před 23 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno 8. 12. 2025 17:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
magdalenka před 16 minutami
Vosí hnízda
ZuzanaH228 před 45 minutami
Polévka z petrželové natě
Kajkajak před 1 hodinou
Vánočka II
iveta.kroul před 1 hodinou
Čokoládová granola
Morskykonik před 2 hodinami
Cibulačka s vínem
magdalenka před 3 hodinami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
JanaValkounova před 3 hodinami
Jablečný linecký koláč
Merylas před 3 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Sima1996 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pesto z rajčat,
rajčatové pesto recept,
příprava pesta z rajčat,
rajčatové pesto z čerstvých rajčat,
rajčatové pesto s bazalkou,
jak chutna rajcatove pesto,
pesto s rajčat,
syrová rajčata,
recepty ze syrových rajčat,
pesta z rajčat,
pesto trapanese,
moje video,
brambory pesto,
pesto z rajčat , jablek , paprik,
recepty-pesto s rajčata paparik,
pesto z rajčat a bazalky,
spagety trapanese,
pesto,
špagety s kupovaným bazalkovým pestem,
recept pesto trapanese
Suroviny:
rajče,
olej olivový,
olej ořechový,
bazalka čerstvá,
česnek,
ořechy piniové,
sůl,
pepř,
chilli paprika čerstvá,
parmazán
Komentáře (10)
Děkuji za pozornost, kterou jste věnovali mému receptu a Jitce za odbornou poznámku