Suroviny pro 25
25
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 521 kJ / 7 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,75 g |
Tuky | 412,96 g |
Vláknina | 37,80 g |
Cholesterol | 2,26 g |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,04 g |
Sacharidy | 806,63 g |
Postup přípravy
Kaiserky namočíme ve dvou hrnkách mléka až změknou, vidličkou je rozmícháme na kaši. Krok 4: Přidáme kokos a opět zamícháme. Ve zbylém mléce (1 hrnek) uvaříme oba cukry, přidáme kaši s kaiserek a mícháme do zhoustnutí a necháme vychladit. Krok 5: Máslo utřeme do pěny a stále míchajíc přidáváme postupně kaši a ušlehat do jemného krému. Krok 6: Drobenka: Máslo, cukr i kokos přismažíme na pánvi až kokos zhnědne. Krok 7: Dochucení : asi 1/2 sklenice červeného džemu. Krok 8: 1 plát piškotu potřeme bohatě džemem, polovinou krému, přikryjeme druhým plátem, namažeme zbylým krémem a posypeme drobenkou.
Zveřejněno 3. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Labutí chmýří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o90N
Moje poznámka
Labutí chmýří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o90N
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 5 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Tématické fráze:
labutí chmíří,
chmíří,
buchta labutí chmíří,
labutí maso,
buchta labutí chmíří recept,
sněhové labutě,
labute z bílku,
řezy labutí chmíří,
recept na labutí chmíří,
sněhové labutě top recepty,
moučník labutí,
labutí chmíří recept,
labuť z bílků,
labutě recept,
labutě ze sněhu,
labutě z cukru,
krém do labutí,
recept - sněhové labutě,
labutě ze sněhu recept,
recept labutí
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
rohlík,
mléko,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
kokos strouhaný,
máslo,
máslo,
kokos,
cukr krupice,
džem
Komentáře (11)
Také mě to pečivo zaujalo... Asi je to imitace běžně používané moučné kaše.
Trošku mě překvapuje množství mléka; snad by bylo (pro nedovtipy mého formátu) formulaci "...a mícháme do zhoustnutí..." doplnit: mícháme a vaříme do zhoustnutí.
Lenka: neregi
Dávat prdopeč do šlehaných těst obecně a do těsta bez tuku jako v tomto případě zvlášť, je něco podobného jako když ten filmový pradlák v "Tenkrát na západě" používal současně opasek + kšandy
...tedy, až na ten prdopeč do piškóóótu