Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 731 kJ / 414 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,00 g |
| Tuky | 30,30 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 3,02 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 8,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Lilek nakrájíme na kolečka, dáme na plech, vyložený pečícím papírem, mírně osolíme a zakápneme olejem. Vložíme do vyhřáté trouby na cca 200°C a pečeme 10 minut. A necháme zchladnout.
Krok 2: Těsto rozložíme na plech, potřeme pestem, rozložíme připravený lilek, poklademe rozpůlenými rajčaty, lístky bazalky a posypeme rozdrobenou fetou. Pečeme na 200°C přibližně 15-20 minut.
Zveřejněno 6. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YBR9
Moje poznámka
Lilkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YBR9
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 13 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 14 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 2 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 2 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 2 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 4 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 5 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 6 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sima1996 před 7 hodinami
Tématické fráze:
kolač z lilku,
tncz nova kde rostou houby,
koláč s lilkem,
recepty s lilkem,
recept na koláč s lilkem,
lilkový kpláč,
lilkové koláčky,
koláč s fety,
lylkovy kolač,
tncz nova
Suroviny:
těsto listové,
lilek,
pesto bazalkové,
rajče cherry,
sýr feta,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
sůl mořská
Komentáře (22)
maris, prepáč za komenty "mimo mísu"!
Marcelko, děkuju,
magdalenka:
Coleto - bryndza bude určiě výborná
Danielko - já taky