Grilovaný sladkokyselý lilek s mátou
Tento jednoduchý a přesto rafinovaný recept promění obyčejný lilek v gurmánský zážitek, který potěší nejen vegetariány. Ideální je jako lehká příloha ke grilovanému masu nebo jako součást tapas večera plného chutí.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 947 kJ / 704 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 21,04 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 125,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovaný sladkokyselý lilek s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVl1
Moje poznámka
Grilovaný sladkokyselý lilek s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVl1
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové placky
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Lida.Rose před 7 minutami
Romadurová pomazánka
kulaslf před 1 hodinou
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 1 hodinou
Indická čočka s batáty
micurka před 4 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 4 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 6 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 6 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 6 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 6 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 6 hodinami
Tématické fráze:
brambory s matou ocet,
pečený lilek v nálevu,
lilek v sladkokyselém nálevu,
lilky s mátou,
lilek ve sladkokyselem nalevu,
grilovaný lilek v troubě na špejli
Suroviny:
lilek,
máta čerstvá,
česnek,
ocet vinný bílý,
cukr,
olej olivový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)