Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 611 kJ / 1 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,93 g |
Tuky | 27,53 g |
Vláknina | 11,18 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 721 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 18,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pupek na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7kW
Moje poznámka
Pupek na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7kW
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 6 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 4 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 6 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 8 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 8 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 9 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 10 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 12 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 13 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 14 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovezi pupek na divoko,
maminčiny recepty hovězí na divoko,
hovězí pupek recepty,
hovězí pupek recept,
hovezi predni pupek,
hovězí bok recepty,
hovězí bok recept,
hovězí pupek na houbách,
hovězí přední bez kosti recepty,
hovězi předni na divoko,
přední pupek,
hovězí pupek,
hovezi na divoko,
recepty pupek přední hovězí maso,
recept kureci pupek,
pupek recept,
hovězí bok bez kosti recepty,
co je hovězí přední bez kosti pupek,
recept na maso predni bok,
pupek recepty
Suroviny:
pupek hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
brusinky sušené,
olej,
slanina,
bobkový list,
tymián čerstvý,
šalvěj,
sůl,
pepř mletý,
vývar,
šťáva citronová
Komentáře (7)
Pro méně chápavé jsem trochu poupravila.
Ten kategorický imperativ (ačkoli s otazníkem) mě nejdřív pobavil, potom trochu rozčílil. Milá Dano, bohužel vás neposlechnu a budu si nadále zaměňovat co chci s čím chci. Naštěstí mi do toho doma nikdo nemluví a všem chutná.
jarda Kadic:také jsem maso v závorce pochopila jako náhradu,když v masně nemají pupek
na obrázku pod č:16-pupek,na obrázku po č.21-kližkahttp://www.topbeef.cz/deleni-masa
Bok bez kostí, též hovězí pupek, je část zadní čtvrtě jatečně opracované půlky jatečného skotu, tvořený hlavně svalovinou břišní stěny bez kostního podkladu.
cs.wikipedia.org
TAK Z %CEHO je vlastně maso, přední nebo zadní nezaměnujte druhy masa