Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 561 kJ / 2 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,63 g |
Tuky | 142,06 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 306,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské koláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7X
Moje poznámka
Švýcarské koláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7X
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 16 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 16 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 16 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 4 hodinami
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 6 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 7 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 7 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 8 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 9 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 9 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 9 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
švýcarské národní jídlo ze sýra,
švýcarské vánoční cukroví,
koláčky s kypřícím práškem,
švýcarské pečivo,
svycarske rezy,
bombasticke čokoladovy zakusek,
buchta z polenty,
bombastické ořechové koláčky recept,
svicarske recepty,
koláčky s džemem,
cukroví s hruškami,
linecké cukroví s kypřícím práškem do pečiva,
linecké cukroví s kypricim s praskem do peciva,
švýcarské pečivo bez mouky,
národní recepty,
národní jídla,
švýcarské vánoční jídlo,
top recepty cukrovi moucniky kolace,
svicarske recept,
bombastické cukroví
Suroviny:
mouka hladká,
mandle,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva
Komentáře (9)
Já ještě pořád přemýšlím, v jakém stavu mají být ty mandle.
Z toho popisu není jasné, zda je mám postrouhat, nebo
pomlet na moučku, nebo posekat ???