Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 816 kJ / 1 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 195,09 g |
| Tuky | 13,92 g |
| Vláknina | 21,59 g |
| Cholesterol | 950 mg |
| Sodík | 479 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 53,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1rw
Moje poznámka
Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1rw
Nejnovější recepty
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 5 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 8 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno 3. 12. 2025 16:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice podle Romana Vaňka
MZaTZ před 36 minutami
Jogurtové muffiny
Darina1977 před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Soropa před 2 hodinami
Polévka s krupicí a vejcem
JiZa5 před 4 hodinami
Zdravý banánový chlebík
jitkaspate před 5 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
Evellinka před 5 hodinami
Biskupský chlebíček
HelenaR před 6 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 7 hodinami
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 8 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 9 hodinami
Tématické fráze:
zadelavane drzky,
jak vařit držky,
jak dlouho vařit držky,
předvařené držky,
polevka z morkových kostí,
drztkova polevka,
jak dlouho varit kosti,
držšťková polévka,
jak dlouho vařit dršťky,
předvařené držtky,
zadělávané držky recept,
držťková polévka recept,
jak dlouho se vari morkove kosti,
aby polévka nezkysla,
jak dlouho se vaří držky,
jak dlouho se vaří syrové dršťky,
polévka z morkové kosti,
recept na zadělávané držky,
dršťkovka,
kalanchoe léčiva
Suroviny:
dršťky,
cibule,
česnek,
kost hovězí morková,
masox,
paprika sušená sladká,
pepř,
majoránka,
sůl,
pasta česneková,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (19)
Vašíku,vaříme stejně,jen postup mám trošku odlišný ,na chuti to však nic nemění.Do hrnce ještě dávám vyvařit stonky libečku a celeru,hezky to voní po domě
Když je možnost a náhodou jsou dršťky za 70,-kč,koupíme móóóc
Jenže je to dršťkovka a ta si bodík zaslouží.