Silvestrovští větroplaši
Drobné pečivo připravené z odpalovaného těsta a plněné různými slanými náplněmi, například tvarůžkovou, je skvělým a netradičním pohoštěním nejen pro silvestrovskou noc. Z talíře budou mizet rychlostí blesku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 566 kJ / 1 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,36 g |
Tuky | 75,93 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 808 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 108,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Silvestrovští větroplaši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyEv
Moje poznámka
Silvestrovští větroplaši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyEv
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 15 minutami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 20 minutami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 29 minutami
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 4 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 4 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Tématické fráze:
silvestrovsti utopenci,
větroplášky,
větroplachy,
silvestrovští utopenci recept,
větroplach,
silvestrovské nápady,
silvestrovska kuchyne,
větroplašky recept,
tvaružkové jednohubky,
odpalované těsto na jednohubky,
silvestrovké recepty,
studena kuchyne na silvestra,
utopenci silvestrovsti,
větroplachy recept,
babicovy dobroty silvestr,
silvestrovské dobroty,
venecky na slano,
silvestrovská studené kuchyně,
větroplech,
recept na větroplašky
Suroviny:
mouka hrubá,
tuk hera,
vejce,
voda,
sůl,
sýr tvarůžky kulaté,
šlehačka,
petrželka,
sůl,
tvaroh měkký
Komentáře (30)
(Mám recept na odpalované věnečky s náplní z nivy, párkrát jsem je vyráběla, ale tvary měly roztodivné