Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 395 kJ / 2 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,32 g |
Tuky | 82,18 g |
Vláknina | 30,80 g |
Cholesterol | 909 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,13 g |
Sacharidy | 387,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kukuřičný nákyp s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9wB
Moje poznámka
Kukuřičný nákyp s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9wB
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 3 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselé muffinky
Natkaaa před 9 minutami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 46 minutami
Jadel ve slanině
majka.k před 51 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 1 hodinou
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 4 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 4 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 5 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
polenta s brokolicí,
brokolicový nákyp,
nákyp z polenty,
brokolice nákyp recepty,
cuketovy kn,
polenta s brokelici,
brokolice recepty,
brokolicový nákyp recept,
kukuřičný polena,
polenta s brokolucou,
zapečená brokolice s krupicí,
recept nákyp brokolice,
nákyp s polenty,
jak použít kukuřičný krupici,
polenta nákyp
Suroviny:
kukuřice,
mléko,
vejce,
máslo,
krupice kukuřičná,
brokolice,
sůl
Komentáře (12)
http://www.toprecepty.cz/recept/33507-polentove-kn...
http://www.toprecepty.cz/recept/26852-polenta-zape...
http://www.toprecepty.cz/recept/3395-smazena-polen...
http://www.toprecepty.cz/recept/2446-kolecka-z-pol...
Inak, vieš ako sme jedli polentu doma? Bol to ockov "patent" a veľmi nám chutil : horúca kaša na tanieri sa poliala rozpraženou cibuľou na tuku a posypala kryštálovým cukrom. Ten sa na horúcej kaši roztopil a vytvoril úžasnú chuť s cibuľou.
Spíš jsem chtěla jakoby pro ostatní, protože by se asi někdo zeptal