Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 395 kJ / 2 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,32 g |
Tuky | 82,18 g |
Vláknina | 30,80 g |
Cholesterol | 909 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,13 g |
Sacharidy | 387,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kukuřičný nákyp s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9wB
Moje poznámka
Kukuřičný nákyp s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9wB
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 16 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 16 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 1 hodinou
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 1 hodinou
Lasagne z cukety
stanik před 1 hodinou
Americké okurky
JiriSeidler před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 2 hodinami
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 2 hodinami
Cuketové zelí
janatka před 2 hodinami
Cuketové halušky
janatka před 2 hodinami
Tématické fráze:
polenta s brokolicí,
brokolicový nákyp,
nákyp z polenty,
brokolice nákyp recepty,
cuketovy kn,
polenta s brokelici,
brokolice recepty,
brokolicový nákyp recept,
kukuřičný polena,
polenta s brokolucou,
zapečená brokolice s krupicí,
recept nákyp brokolice,
nákyp s polenty,
jak použít kukuřičný krupici,
polenta nákyp
Suroviny:
kukuřice,
mléko,
vejce,
máslo,
krupice kukuřičná,
brokolice,
sůl
Komentáře (12)
http://www.toprecepty.cz/recept/33507-polentove-kn...
http://www.toprecepty.cz/recept/26852-polenta-zape...
http://www.toprecepty.cz/recept/3395-smazena-polen...
http://www.toprecepty.cz/recept/2446-kolecka-z-pol...
Inak, vieš ako sme jedli polentu doma? Bol to ockov "patent" a veľmi nám chutil : horúca kaša na tanieri sa poliala rozpraženou cibuľou na tuku a posypala kryštálovým cukrom. Ten sa na horúcej kaši roztopil a vytvoril úžasnú chuť s cibuľou.
Spíš jsem chtěla jakoby pro ostatní, protože by se asi někdo zeptal