Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 968 kJ / 1 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 253,96 g |
Tuky | 39,30 g |
Vláknina | 4,76 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 6,24 g |
Sůl | 15,20 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šunka 2 x 5
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0mA
Moje poznámka
Šunka 2 x 5
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0mA
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 19 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 19 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 2 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 2 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 5 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 5 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 14 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 17 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 18 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 18 hodinami
Tématické fráze:
party šunka,
party šunka recept,
party šunka příprava,
pečená šunka recept,
recepty se šunkou,
příprava šunky,
připrava party šunky,
párty šunka recepty,
párty šunka na grilu,
příprava domací šunky,
rychlosůl ano nebo ne,
recept na party šunku,
uprava party sunky,
uprava sunky,
sunka party,
koreni do sunky,
partysunka,
párty šunka úprava,
hnus cz,
pečena šunka
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
majoránka,
česnek,
pepř mletý,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec
Komentáře (15)
* Já zásadně chladím v chladničce a ne v mikrovlnné troubě!
www.vyziva-pro-fitness.cz/rs/zajimavosti/jak-je-to-s-rychlosolemi/
Nechat vychladit a potom nakrájet.