Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 009 kJ / 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,26 g |
Tuky | 19,33 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 24,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Překvapivá, smažená drůbeží játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zv92
Moje poznámka
Překvapivá, smažená drůbeží játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zv92
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 3 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 5 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 6 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 8 hodinami
Tématické fráze:
smažená drůběží játra,
smažená kuřecí játra,
kuřecí játra v trojobalu,
drůbeží jatra babica,
kuřecí játra smažená,
drůbeží játra smažená,
příprava drůbežích jater,
jak upravit kuřecí játra,
drubezi jatra,
játra v trojobalu,
smažena jatra babica,
jak upravit drůbeží játra,
játra babica,
kuřecí játra babica,
smažená játra na cibulce,
kuřecí játra s nivou,
smažená játra v trojobalu,
smažena kuřecí jatra v trojobalu,
babica jatra,
drůbeží játra recepty
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
šunka,
slanina anglická,
sýr niva,
sýr tvarůžky kulaté,
solamyl,
pažitka,
vejce,
mléko,
strouhanka,
sůl
Komentáře (7)