Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 473 kJ / 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,10 g |
Tuky | 29,11 g |
Vláknina | 24,31 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 49,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec s kaki a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zN08
Moje poznámka
Vepřová plec s kaki a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zN08
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 15 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 19 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřova plec,
kaki na maso,
vepřová plec recepty,
vepřové plecko recepty,
vepřove na kaki,
vepřová plec na paprice a česneku,
kaki s masem,
veprove plecko na pórku,
vepřová plec použití,
vepřová plec na pórku,
plecko s porkem,
recept na plecko s porkem,
recepty z vepřového plecka,
recepty z plecka,
recept z vepřové plece,
vepřová plec recept,
vepřové plecko,
vepřové plecko s pórkem,
na co se hodí vepřová plec,
kaki omáčka
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
kaki,
pórek,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
paprika sušená sladká,
omáčka chilli sladká,
olej,
kmín celý,
voda,
sůl
Komentáře (13)
Hodí se plecko i krkovice,ale také drůbeží maso
Bramboráčky byly na manželovo přání-on je k takovým šťávám má moc rád
Ale mám otázku, musí byť kaki úplne zrelé=mäkké, skoro na rozpadnutie, alebo môžem použiť iba také skrozrelé? Také som práve kúpila. A ako dlho musí ešte dozrievať aby bolo vhodné na tento recept?
A ešte ďalšia otázka, urobím chybu, ak to neuvarím z pliecka ale z krkovičky?
My totiž máme radi aj trochu, ja tomu hovorím "mastka".
Vďaka za odpovede
Ale většinou na doporučení ve všech článcích tu slupku sloupávám.Jen při použití na ozdobu na pár plátcích nechám
suslajda:Haninko,neboj a seber odvahu
http://www.toprecepty.cz/recept/37174-plecko-s-kak...
http://www.toprecepty.cz/recept/37315-hermelinovy-...
ivulinka:
Všem za milé komentáře i hodnocení děkuji
http://exoticke-ovoce.coajak.cz/home/kaki/kaki-tom...
Jí se i se slupkou jako jablko, dá se různě upravovat. je výborné