Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaná tvarůžková kapsa

Tvarůžková kapsa s masem, slaninou a cibulí je lahodným a sytým pokrmem, který potěší každého milovníka výrazných chutí. Tento recept spojuje pikantní tvarůžky s šťavnatým masem, křupavou slaninou a cibulí, což vytváří neodolatelnou kombinaci. Ideální jako hlavní jídlo nebo vydatná svačina.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jurajda

Snadný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 019 kJ /
1 917 kcal
Bílkoviny92,13 g
Tuky87,34 g
Vláknina30,40 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 6,00 g
Sůl14,67 g
Sacharidy177,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory řádně omyjeme a nakrájíme na kolečka i se slupkou. Cibuli také nakrájíme na kolečka. Vepřovou krkovičku mírně naklepeme (ne paličkou, ale dlaní). Plátky masa mírně posypeme grilovacím kořením. Krok 2: Na rozprostřený alobal naklademe na sebe nakrájené brambory mírně osolené, kolečka cibule, 2 plátky anglické, 50 g olomouckých tvarůžků, plátek krkovičky, kolečka cibule a opět brambory. Krok 3: Naplněný alobal zabalíme a kraje řádně zatěsníme, aby šťáva nevytekla. Balíme raději do dvou vrstev. Krok 4: Tvarůžkovou kapsu grilujeme 45-60 minut za občasného obracení. Podáváme s chlebem a dresingy podle chuti. Zapíjíme pivem.

TIP: Omáčky ke grilování - nejoblíbenější recepty

Zveřejněno 1. 12. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZMr

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZMr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Mňamóznost hadra...:-p:-p;-):-D

Jurajda Je to moc dobré, v žádném případě však ne "grilované".

Pane Dooga, i v troubě je to dobré a při přípravě nejsou tvarůžky vůbec cítit

Jurajdo, na syrečky, tvarůžky atd. mám velmi vyvinuté chuťové buňky a miluju všechny jídla, kde jsou obsažené a nejvíc v mase(jsem ještě masařka):-Dcož mi říká, že tohle papů bude super a krom toho dělám něco podobného do vepřového řízku(mám tu recept). Takže co:-?jasně bodík:yes:

Tohle vypadá báječně, doma by mě s tím asi vykázali, nicméně dávám bodík a doufám, že brzy ochutnám.:yes:

Tohle prostě musí být dobré:-p:yes::-p

Jejda, že já tu nenakoukla spíš, právě jsem dopekla krkovičku a tvarůžky a anglickou mám doma také. Příště určitě vyzkouším, recept se mi moc líbí:yes:+4

Jurajdo - HURÁ - receptík jedna báseň. :yes:
Olomoucký smím jenom v létě, když je můžu dělat venku - většinou smažený. V tom alobalu ale asi nejsou moc cítit né?:-D
Zkusil bych je takhle upravit v troubě.

Jurajdo:-)tenhle receptík přímo láká k vyzkoušení:-p a vím jistě,že nejsem jediná,kdo ho tu na Topkách vyzkouší-srdce milovníků syrečků tu zaplesá:-p;-).Rcp.ukládám a vyzkouším:-).A přidávám boďku č.1,jelikož podobnou úpravu masa s bramborami v alobalu znám:-p:-p.

Tématické fráze:
grilované syrečky, syrečky na grilu, tvarůžková pizza, tvaruzky v alobalu, olomoucké tvarůžky na grilu, syrečky na gril, grilované olomoucké syrečky, drezinky, grilovane olomoucké tvarůžky, recept drezinku, grilovaná kuřecí kapsa, drezínky na saláty recept, kapsa z krkovičky, grilovaný tvaruzek, olomoucke syrecky na grilu, recept na drezink, tvarůžky recepty, olomoucké tvarůžky na gril, syrečky grilované, grilujeme tvarůžky

Suroviny:
sýr tvarůžky kulaté, slanina anglická, krkovice vepřová, brambory, cibule, koření grilovací, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu