Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 561 kJ / 1 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,48 g |
Tuky | 53,57 g |
Vláknina | 9,20 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 74,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLBE
Moje poznámka
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLBE
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 1 hodinou
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 3 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 3 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 4 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 6 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 8 hodinami
Tématické fráze:
bramborova polevka,
bramborová polévka recept,
bramborová omáčka s klobásou,
polévka s klobásou,
aby se smetana nesrazila,
bramboračka s klobásou,
aby se polévka nesrazila,
bramborova polivka,
aby se zakysaná smetana nesrazila,
slovenská bramboračka,
bramboračka s hlívou,
bramboračka se smetanou,
polévka z klobásy,
recepty z klobás,
recept slovenská bramboračka,
brmborova polevka,
slovenská bramborová polévka,
polévky recepty,
recept bramborová polévka,
polevka bramboracka
Suroviny:
brambory,
cibule,
bobkový list,
sůl,
voda,
klobása pikantní,
olej,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
smetana zakysaná
Komentáře (51)
Magdalenko
Elizo
A polévka je krásná, ukládám. +
Možno mám úplne iné predstavy o bramboračke ako ona...
a Helča (neregistrovaný/á) - pokud mi tyto ingredience neseděj, tak NA TO ANI NEKLIKNU, NEBO KLIKNU, PŘEČTU, ALE NEZAUJME MĚ, TAK JDU DÁL...nemusím přece reagovat, když jsou lidi, kterým to chutná .. já třeba nesnáším jakoukoli rýži nasladko, a taky se k tomu nevyjadřuju a podobné recepty prostě ignoruju...,nejvýš napíšu,že muž se po tom může utlouct, já ne...
Bramboračka má byť bramboračka, zrejme zelňačka má byť zelňačka, fazolačka má byť fazolačka, atď...
My občas kupujeme klobásy, uzené a špekáčky u soukromého uzenáře ve Veselí nad Lužnicí, který nevede maso, jen uzené a věnuje se takovým lahůdkám a ty jsou nepopsatelné a ta vůně...já musím pryč, chytá mě děsná chuť
Tu možnost koupení kvalitních klobás ti taky docela závidím, i když někdy v nasně u Lídla se dají koupit velmi dobré právě ze Slovenska (ale ne pokaždé)
Už jste zjistila co s tou sušenou cibulí?