Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 014 kJ / 4 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 555,52 g |
Tuky | 261,52 g |
Vláknina | 5,90 g |
Cholesterol | 6,23 g |
Sodík | 14,21 g |
Sůl | 33,90 g |
Sacharidy | 48,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slepici, zbytky drůbežího masa (kosti, kůže apod.) a vepřovou kůži uvaříme.
Krok 2: Maso obereme s kostí (necháme na kousky) vepřovou kůži pomeleme.
Krok 3: Kabanos a uvařena vejce nakrájíme na kostky, přidáme koření a vše promícháme.
Krok 4: Přidáme syrová vejce, očištěná a nakrájená drůbeží játra a opět promícháme. Podle potřeby přidáme asi 1dcl vývaru z kůže a podle chuti přisolíme.
Krok 5: Směs naplníme do tlačenkových střev a vaříme 20 minut na jedné a 20 minut na druhé straně.
Krok 6: Po uvaření necháme tlačenku vychladnout.
Zveřejněno 4. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XVO
Moje poznámka
Drůbeží tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XVO
Nejnovější recepty
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 9 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s čokoládovou náplní a ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 4 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 6 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 7 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 8 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 8 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 16 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 16 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 16 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 16 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 16 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí tlačenka,
krůtí tlačenka,
krůtí tlačenka recept,
kuřecí tlačenka recept,
tlačenka recept,
tlačenka,
tlačenka ze slepice,
kuřecí tlačenka klasická recept,
recept krutí tlačenka,
tlačenka kuřecí,
tlacenka z drubeziho masa,
recept na krůtí tlačenku,
drůbeží kůže,
recept kuřecí tlačenka,
tlacenka z kurete,
drůbeží tlačenka-recept,
drubezitlacenka,
recepty kureci tlacenka,
hydinova tlacenka,
drubeží huspenina
Suroviny:
maso drůbeží,
vejce,
vejce,
kabanos,
pepř,
sůl,
majoránka,
kmín drcený,
koření grilovací,
vegeta,
játra drůbeží,
kůže vepřová
Komentáře (10)
Myslím, že o tomhle tento web je, dávat sem své nápady a určitě se najde víc lidí, kteří to využijou
Nashledanou.
Doufám,že Vám vysvětlení stačí,ještě se mne můžete zaptat proč se tam ty kůže dávají.K vůli ztuhnutí.
S pozdravem
Blecha
Doufám,že nebudete zítra prezentovat tlačenku z klokaního masa nebo z jiného.
Takovéhle recepty jsou zbytečné.Stačí napsat jedenzákladní a přidat seznam záměn.
S pozdravem Blecha z Frenštátu