Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 053 kJ / 2 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,44 g |
Tuky | 207,56 g |
Vláknina | 10,96 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 43,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77NA
Moje poznámka
Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77NA
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 13 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 13 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 13 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 18 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 24 minutami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 51 minutami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 11 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 11 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 12 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 15 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 15 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 16 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 16 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 16 hodinami
Tématické fráze:
domácí drůbeží játrová paštika recepty,
paštika se zeleným pepřem,
paštika se zeleným pepřem,
paštika se zeleným pepřem,
paštika s pepřem,
domácí drůbeží játrová paštika recept,
jak naložit zelený pepř,
jak naložit pepř,
domaci pastika se zelenym peprem,
drůbeží játrová paštika,
paštika recept,
domácí játrová paštika s brandy,
drůbeží játrová paštika recepty,
játrová paštika,
zelený pepř v nálevu,
játrová paštika recept,
domácí paštika brandy,
domácí játrová paštika na brandy,
játrová domácí paštika se zeleným pepřem recepty,
játrová paštika s brendy
Suroviny:
játra,
máslo,
cibule šalotka,
česnek,
tymián čerstvý,
pepř zelený sterilovaný,
brandy,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř,
máslo,
tymián,
pepř červený,
pepř zelený
Komentáře (22)
1974andrea:Hele já jsem s tím pepřem spokojená, vám když se nepáčí tak si ho kupte. Jinak nemám co bych vám k tomu řekla, jedině že mě můžete skočit tak akorát ns carevnu.
http://www.toprecepty.sk/recept/2989-zelene-koreni...
... ale myslím, že s naloženým pepřem z rcp to má společného akorát ten pepř...
Zelené korenie a chilli naložené v oleji.
Taky jsem naložený pepř neviděla, kde ho mají? A ještě mám otázku - brandy tam musí být nebo lze vynechat? Děkuji za radu
ukadám a až upeču čerstvý chlebík, tak vyzkouším.
Hmm,já jsem si to myslela
Andri,prosím Tě,poraď.Mám větší množství zeleného a červeného pepře.Dá se naložit kromě oliváče i do něčeho jiného