Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 556 kJ / 1 089 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,81 g |
Tuky | 14,31 g |
Vláknina | 42,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 181,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekový bulgur s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WlOW
Moje poznámka
Česnekový bulgur s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WlOW
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 50 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 53 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kolik bulguru na porci,
kolik vody na bulgur,
bulgur porce,
bulgur celozrnný recept,
bulgur 1 porce,
celozrnný bulgur recept,
bulgur s brokolicí,
porce bulguru,
kolik je jedna porce bulguru,
bulgur s česnekem,
1 porce bulguru,
bulgur jedna porce,
kolik bulguru,
kolik bulguru na 1 porci,
pečená zelenina s bulgurem,
celozrnný bulgur,
bulgur kolik vody,
celozrnný bulgur se se zeleninou,
recept z bulguru,
bulgur dýně brokolice
Suroviny:
bulgur,
olej,
česnek,
sůl,
petrželka,
brokolice,
mrkev,
cibule,
olej olivový,
sůl,
pepř,
šťáva citronová
Komentáře (9)