Postup přípravy
	Krok 1: Králičí hřbítky osolíme, potřeme dijonskou hořčicí, poklademe šunkou, kterou posypeme lístky z půlky množství  tymiánu. Maso svineme a závitky osolíme a upevníme špejlí nebo kuchyňským provázkem.
	Krok 2: Vložíme je do pekáčku (nebo remosky), zakápneme olivovým olejem, mírně podlijeme a dáme péct. Když jsou skoro měkké, přidáme k nim zeleninu pokrájenou na drobné kousky, zbytek tymiánu, osolíme, opepříme a společně dopečeme.
	Krok 3: Hotové závitky vyjmeme, zeleninu zjemníme plátkem másla a promícháme s pestem. 
Maso nakrájíme na plátky a servírujeme se zeleninou.
Maso nakrájíme na plátky a servírujeme se zeleninou.
Zveřejněno 4. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Králičí závitky na tymiánu s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5r8Z
Moje poznámka
					
				
Králičí závitky na tymiánu s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5r8Z
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							mikulášské brambory fialové, 
						
						
							králičí maso na tymiánu, 
						
						
							náhrada brambor, 
						
						
							králičí závitky, 
						
						
							pečená zelenina, 
						
						
							recept na králičí hřbet vykoštěné, 
						
						
							fialové brambory, 
						
						
							králičí rolka, 
						
						
							fialové brambory recept, 
						
						
							kràlík s pečenou zeleninou, 
						
						
							náhrada za tymian, 
						
						
							kralici maso s tymián, 
						
						
							mikulášské brambory recepty, 
						
						
							králík na tymiánu, 
						
						
							veprove kotlety s pecenou zeleninou, 
						
						
							králičí stehna zlín, 
						
						
							králičí hřbety recept, 
						
						
							mikulášské brambory, 
						
						
							barva hotového králičí maso, 
						
						
							králičí hřbet na hořčici a tymiánu
						
					
						Suroviny:
						
							hřbet králičí, 
						
						
							šunka sušená, 
						
						
							brambory, 
						
						
							brambory, 
						
						
							cuketa, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							cibule, 
						
						
							hořčice dijonská, 
						
						
							tymián čerstvý, 
						
						
							pesto, 
						
						
							máslo, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							zelenina
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (14)
Aničko - tak pro zlobivé děti, jo
Děkuji za odkaz na fialové brambory
Fialove brambory jsou chutove stejne, maji jen malinko jinou strukturu a urcite i vyssi cenu. Rozhodne jsi udelala neco pro sve zdravi. Antokyany, ktere obsahuji, jsou v nich to nejdulezitejsi a zajimave je, ze se jedna ne o hybrid, ale o autoktoni rostlinu, tudiz pri pestovani se nemusi pouzivat tuny chemie.
Jana Pá: díky
Ale fakt, že zelený nebo fialový květák byl zajímavý jen kvůli barvě
Jo, Maru, v ingrediencích máš 2x brambory - schválně, jako náhradu za ty fialové?