Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 326 kJ / 795 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,20 g |
| Tuky | 16,59 g |
| Vláknina | 10,36 g |
| Cholesterol | 1,85 g |
| Sodík | 596 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 40,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná domácí paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDrw
Moje poznámka
Výborná domácí paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDrw
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 3 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 6 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 4 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 17 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 20 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 25 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 57 minutami
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Tématické fráze:
domácí paštika z králičích jater,
domácí králičí paštika recepty,
recept na domácí výbornou paštiku,
domácí paštika z králíka recepty,
recept na výbornou paštiku,
domaci kraliči paštika,
paštika z kraličich jater,
domácí paštika,
domácí paštika recepty,
králičí paštika recept,
paštika z králičích jater recept,
králíci paštika,
domaci pastiky,
pastika recept,
domácí paštika z králíka,
domácé paštika,
domaci pastika albert,
kraličí domaci pastika,
tejaja domácí paštika recept,
domácí paštika recept
Suroviny:
játra,
játra vepřová,
cibule,
česnek,
smetana ke šlehání,
máslo,
olej olivový,
marmeláda rybízová,
jalovec,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
koření oregáno,
majoránka,
koření provensálské,
sůl,
pepř
Komentáře (17)
Rovnako ako tvoje recepty, ale teraz prosím daj mi taký, aby som sa konečne zbavia koložvárskej kapusty. Už nik z mojej dvojčlennej domácnosti ju nemôže ani vidieť.
Mám svoj vlastný domček, viem, za čo platím=žiadne vodárenské, vykurovacie a iné zdieračské firmy mi "nekecajú" do poplatkov, no prosto pohoda, mám konečne čas učiť sa variť atď.
Inak, zas nebývam až na takom príšernom konci sveta
Želám veselé vykročenie do nového týždňa
Želám krásny zvyšok víkendu a "neuvar" sa do bezvedomia
A mám v recepte trochu nejasno. "Poté vyndáme z pánve....... a k játrům ... aby marmeláda pěkně ztuhla."????? Tá zmes pečení (játer) sa vďaka koreninám zmení na marmeládu?