Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 853 kJ / 1 160 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,53 g |
| Tuky | 33,51 g |
| Vláknina | 15,81 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 647 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 44,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wLG
Moje poznámka
Hovězí kližka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wLG
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 10 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 10 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Roobass před 17 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 44 minutami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 1 hodinou
Výborný makovec
Jan Nemec před 1 hodinou
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 1 hodinou
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Mon17 před 2 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka recept,
hovězí kližka,
hovězí na šťávě,
klizka recept,
kližka recepty,
hovězí recepty,
recepty z hovězí kližky,
hovězí klizka v ovocné omáčce,
recepty na hovězi kližku,
hovězí kližka - recepty,
pomalu dušena hovězí klížka,
recepty z hovězí kližka,
recepty klizka,
recepty z kližky,
recept hovězí na štávě,
recept hovězí klížka,
recept na hovězí kližku,
recept na hovězí kližka,
hovezi s ovocem
Suroviny:
kližka hovězí,
šťáva pomerančová,
kůra pomerančová,
zázvor mletý,
feferonka,
cibule,
česnek,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (9)
lubinka:brambory byly uvařené den předem ve slupce a poté na větší pánvičce s malým množstvím rozehřátého oleje prudce osmažené po obou stranách do zlatavé barvy
No, záleží na tom, co si jeden každý představuje pod pojmem "chleba"
U tohoto jídla bych, v případě možnosti volby, dal přednost spíše bílému chlebu (pečivu)
Budu se opakovat, ale moc by mi chutnalo