Vepřové čínské nudle
Skloubení vepřového šťavnatého masa, křupavé zeleniny a jemně ochucených nudlí, tvoří dokonalý pokrm, který zaručeně potěší vaše chuťové buňky. Je skvělou volbou pro milovníky asijské kuchyně.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 388 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,77 g |
Tuky | 49,41 g |
Vláknina | 5,58 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 27,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové čínské nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mn23
Moje poznámka
Vepřové čínské nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mn23
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 22 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 32 minutami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 3 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 3 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 7 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 8 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 9 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek 15. 6. 2025 15:57
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 15. 6. 2025 15:05
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Tématické fráze:
čínské nudle s vepřovým masem,
vepřová čína recept,
cinske nudle recept,
čínské nudle,
vepřová čína s nudlemi,
vepřové čínské nudle,
čína recept vepřova,
čínská masová směs,
veprove nudle,
recept na veprovou cinu,
čínské vepřové nudličky,
směs na čínské nudle,
čínské nudle z vepřového masa,
čínská vepřová směs,
veprova smes s nudlemi,
vepřová čínská směs,
čínské nudle bez masa,
nudle s vepřovým masem,
recept na čínské nudle s vepřovým masem,
vepřové nudličky a čínské nudle recepty
Suroviny:
maso vepřové,
jogurt bílý,
sůl,
kapie sterilovaná,
pórek,
solamyl,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
semínka sezamová,
semínka chia,
vejce,
paprika sušená sladká,
zázvor,
olej kokosový,
nudle čínské,
omáčka worcesterová,
sůl,
omáčka sojová,
koření kari,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (14)
Nepoužila jsem chia semínka a kokosový olej.Kapii jsem měla čerstvou.
Kari mi v nudlích nevadilo a s chutí masa se nijak netlouklo
ad. množství ingrediencí na množství masa
Asi je zbytečné se o tom bavit, protože někdo namítne, že ať si tam dá každý kolik je mu libo...
Myslím si, že rcp by měl být postavený tak, že když se ho rozhodne realizovat kuchtík co doposud dokázal připálit i čínský čaj, tak pokud dodrží postup, měl by být po své snaze odměněn jídlem, na kterém si pochutná
Vy si asi pošmáknete i na 200g masa + 1 lžíce worcesteru + 1 lžíce sójové omáčky...
Přiznám se, že nevím jestli by to chutnalo i mně, protože takové množství do "číny" nedávám (zde toto má s "čínou" či s Čínou společné akorát ty prefabrikované nudle
Já dávám na 400g masa 1KL až 1PL sojovky, čili 4x méně, než zde uvedených 2PL omáček na 200g masa...
Naschvál jsem prošmejdil kuchařky, zda nemám ujeté chutě, a až na výjimku 2PL sojovky na 400g masa, byla vesměs uvedena dozáž 1PL na 400g masa...
Tož tak
casino: A množství ingrediencí na množství masa, že je hodně? To už vůbec ne, od každého lžíce či lžička mi přijde přiměřené. Jen bych to vše nekombinovala s jogurtem, ani nevím, že by ho asiaté takto používali a do nudlí bych kari taky vynechala, to už se mi zdá zbytečné. Buď kari do obojího nebo nikam. Papriku bych dala čerstvou ne sterilovanou.
Milej zlatej
Koukám, že fotečka zmizla...
Co tak ještě vyzmizíkovat i komentáře, které jsou nyní už jaksi po sezóně...
Jsou jidla, která téměř nejdou vyfotit pěkně, naaranžovaně, načinčaně. V teto době navíc chybí dobré světlo.....zkuste si to a uvidite. (Nemluvím o nechutně pokapaných talířích, tak už snad dnes neservíruje nikdo.)
Promiňte dámy, už jste někdy jedly něco, kde bylo na dvacetdeka masa takových surovin a v takovém množství?