Postup přípravy
Krok 1: Maso, nejlépe z kýty, dobře odblaníme a pak ho nakrájíme na menší kousky, asi tak jako na ražniči. Dáme do misky, raději porcelánové, protože ta nepřebírá pachy a zalijeme stolním olejem, 3-4 lžíce, záleží na množství masa a přidáme koření divočina. Vše řádně promneme a necháme uležet přes noc, klidně i déle.
Krok 2: Pak tuto směs v dostatečném předstihu přineseme do kuchyně, aby nebyla na smažení příliš studená, osolíme ji a pak na sádle nebo oleji prudce osmažíme. Podáváme k tomu opečené brambory a zeleninovou oblohu, volské oko, šunku, kdo chce, může přidat také naložené houby.
Zveřejněno 28. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Menu na Nový rok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7zA
Moje poznámka
Menu na Nový rok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7zA
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 15 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 17 hodinami
Tématické fráze:
co se vaří na nový rok,
menu na nový rok,
co vařit na nový rok,
co se jí na nový rok,
recepty na nový rok,
co uvarit na novy rok,
tradice na nový rok,
tradiční jídla na nový rok,
jídlo na nový rok,
tradiční recepty na nový rok,
recept na novy rok,
novy rok menu,
menu nový rok,
jak naporcovat daňka,
nový rok,
vaření na nový rok,
nový rok recepty,
srnčí ražniči,
maso na nový rok,
nový rok tradice
Suroviny:
maso srnčí,
olej,
koření na divočinu
Komentáře (17)