Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 462 kJ / 1 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,74 g |
| Tuky | 64,81 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 643 mg |
| Sůl | 1,36 g |
| Sacharidy | 171,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový dort s krémem šmakoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzmn
Moje poznámka
Bezlepkový dort s krémem šmakoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzmn
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
šmakoun recepty,
bezlepkový krém,
šmakoun pomerančový krém,
recept na bezlepkový krém,
bezlepkový mrkvový dort,
vanilkovy šmakoun recepty,
šmakoun makro,
bezlepkový dort recept,
bezlepková dorta,
šmakoun vanilkový,
co je to šmakoun,
bezlepková dorta recept,
bezlepkový dýňový dort výživové hodnoty,
nahý bezlepkový dort,
bezlepkový dort se švestkami,
boruvkovy smakoun,
nejlepsí bezlepkove recepti,
šmakoun kokosový krém recepty,
šmaoun krém diskuze,
šmakoun v kelímku
Suroviny:
vejce,
cukr třtinový,
kakao,
smetana zakysaná,
šmakoun
Komentáře (7)
Záleží jak zlehka se podaří vmíchat sníh. Někdy ho rozdělím napůl, první polovinu vmíchám a ta druhá pak jde opravdu zlehka