Vypečený šmakoun

MishkaCZ Kuchařka: MishkaCZ

4 porce Houby 2 názory

Suroviny

4 fitness bagetky
2 Mozzarelly
200 g Šmakouna s hlívou
250 g žampionů
1 větší cibule
150 g rajčatové passaty
1 stroužek česneku
1 lžička provensálského koření
bazalka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli si pokrájíme na jemno a necháme zpěnit na lžíci oleje.

  2. Přidáme očištěné žampiony na kostičky a zarestujeme 2-3 minuty. Odstavíme z ohně a opatrně vmícháme pokrájený Šmakoun.

  3. Bagetky si rozkrojíme, potřeme passatou, kterou jsme ochutili česnekem a kořením.

  4. Rozdělíme na ně směs, navrch položíme plátky mozzarelly a dáme zapéct na 10 minut do trouby při 220°C, nejlépe s funkcí gril. Dozdobíme čerstvou bazalkou a papáme.

Poznámka

http://www.facebook.com/MishkaDiary

Léto, sezóna grilování a pikniků, je v plném proudu, a proto dneska lehčí rychloreceptík, který uspokojí i ty náročnější.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 65 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vypečený šmakoun

Tématické fráze: šmakoun recepty šmakoun s hlívou recepty šmakoun s hlívou recept šmakoun šmakoun s hlívou šmakoun grilování recepty smakoun šmakoun s dýní recept šmakoun s hlívou šmakoun výpečky vypečene bagety recept smakoun na ohni smakoun na grilování šmakoun a marinování šmakoun obecný smakoun recept