Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 159 kJ / 2 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,25 g |
Tuky | 126,10 g |
Vláknina | 27,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 395,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třešňový koláč bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qr6p
Moje poznámka
Třešňový koláč bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qr6p
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
koláč bez vajec a mléka,
bezlepkový třešńový koláč,
kolač bez mléka,
třešňový koláč bez mouky,
bezlepkový koláč bez vajec,
koláč bez lepku,
kolac bezlepkovy bez vajec,
koláče bez lepku,
kolac bez vajec,
kolac bez mleka a vajec,
třešňový koláč bez lepku,
větrník na plech podle ládi hrušky,
koláč bez mléka a cukru,
koláč bez lepku a vajec,
koláč bez lepku,cukru,vajec a mléka,
kolac bez lepku mleka a vajec,
třešňový koláč bezlepkový,
koláč bez vajec a bez lepku,
bezlepkovy kolac bez vajec a mleku,
bezlepkový koláč bez vajec a mléka
Suroviny:
mouka doves farm plain white,
moučka kokosová,
mouka chia,
cukr,
prášek do pečiva,
xanthan,
citron,
olej,
voda,
třešně
Komentáře (2)
Je pravda, že stravou a výběrem surovin se dá docílit hodně. Snad i do budoucna přinesu nové poznatky vhodné nejen pro bezlepkáře, ale i pro diabetiky.
Jo a mimochodem, konečně po hodně dlouhé době, kdy mužův cukr byl na hranici únosnosti, neb miluje sladké, tak se mu při mém používání tvých surovin (schválených diabetologem) konečně ustálil na přijatelné, život neohrožující normě. Když teda spapá půl pekáče, že jo
Petruško, jako vždy