Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 412 kJ / 2 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,57 g |
Tuky | 130,97 g |
Vláknina | 12,23 g |
Cholesterol | 2,33 g |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,55 g |
Sacharidy | 90,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROmR
Moje poznámka
Játrová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROmR
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 21 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 8 hodinami
Kure pecene
raelggg před 9 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 9 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 11 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 11 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 13 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 15 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 15 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
sekaná z domácí pekárny,
sekaná v domácí pekárně,
sekaná,
sekaná s játry,
sekaná z jater,
domácí pekárna sekaná,
pečení v domácí pekárně,
jak zamíchat sekanou v domácí pekárně,
výborná domácí sekaná,
domácí sekaná do formy,
pečeni v silikonove forme,
recepy domácí pekárna,
domácí sekaná pečeně,
sekaná z kuřecích jater,
pečení sekáné v domácí pekárně,
pečení sekané v pekárně,
přidat játra do sekané,
kureci jatrova sekana,
recepy do domácí pekárny,
recepy pro domácí pekárnu
Suroviny:
maso vepřové,
játra vepřová,
slanina,
cibule,
mouka hladká,
vejce,
mléko,
rohlík,
strouhanka,
sůl,
pepř,
majoránka
Komentáře (22)
Česnek jsem tam nikdy nedala, nevím, ale asi by to mělo trochu jinou chuť.
k tomuto receptu.šlo by použít i kuřecí játra?Samozř.,že maso pak vepřové..
Ale myslím že samotné pečení má každá pekárna, jukni na tabulku rozpisu v návodu