Postup přípravy
Zveřejněno 28. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí biftek s oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zvQ2
Moje poznámka
Srnčí biftek s oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zvQ2
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 5 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 54 minutami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 2 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 2 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 3 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 3 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 3 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 4 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 6 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 6 hodinami
Tématické fráze:
bifteky ze zveriny,
kančí bifteky,
srnčí minutky,
jelení biftek,
minutky ze zvěřiny,
srnčí minutka,
bifteky z divočáka,
kančí biftek,
biftek z divočáka,
biftek ze zvěřiny,
jelení bifteky,
biftek ze srnčího,
srnci biftecky,
biftek z jelena,
zvěřinové bifteky,
biftek z divočiny,
bifteky ze srnčího,
minutka ze srnčího,
srnčí kýta minutka,
jelení minutka
Suroviny:
kýta srnčí,
cibule,
olej,
koření na divočinu
Komentáře (10)