Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 264 kJ / 1 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,74 g |
Tuky | 131,38 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 909 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,31 g |
Sacharidy | 20,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cannelloni s celerem a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xrl
Moje poznámka
Cannelloni s celerem a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xrl
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 4 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 19 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 32 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
celer recepty,
recepty s nivou,
recepty z celeru,
cannelloni plněné celerem a sýrem,
těstoviny s nivou a celerem,
recept na cannelloni,
cannelloni recept,
těstoviny s celerem,
těstoviny cannelloni,
recepty s celerem,
celer- recepty,
zapékaný celeru s s nivou,
celerové recepty,
recepty celer obrázky,
celer-recepty,
cannelloni v receptech,
caneloni se smetaně,
jak uvařit cannelloni,
těstoviny s celerem a sýrem,
lasagne s celerem a nivou
Suroviny:
cannelloni,
celer,
sýr niva,
hrášek mražený,
petrželka,
sůl,
pepř,
smetana zakysaná,
smetana ke šlehání,
vejce,
ořech muškátový,
sůl,
máslo,
parmazán
Komentáře (9)