Postup přípravy
Krok 1: Salám vaříme asi 10 minut. Po mírném zchladnutí uděláme zářezy, které nedokrojíme. Plníme cibulí, slaninou, co máme rádi.
Krok 2: Potřeme olejem s kořením a dáme pod gril.
Krok 3: Zapečeme pod grilem do křupava.
Zveřejněno 12. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kabanos pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkl4
Moje poznámka
Kabanos pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkl4
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 1 hodinou
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 11 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 1 hodinou
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 1 hodinou
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 2 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 4 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 5 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 7 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 8 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 8 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty na gril,
kabanos na vodu,
spizy z kabanosu,
kabanos s cibulí,
co na gril recepty,
recepty z kabanosu,
točený salám na grilu,
kabanos recepty,
recepty na grilu,
recepty na kabanos,
jak upravit kabanos,
grilování recept kabanos,
kabanos v troube,
rychlovky z kabanosu,
recepty na gril s kabanosem,
recept kabanos,
recept na kabanos,
uzeny kabanos recepty,
uzený kabanos na grilu,
ohřívaný salám
Suroviny:
kabanos,
cibule,
sýr,
slanina,
paprika čerstvá červená,
sýr hermelín,
olej,
koření grilovací,
česnek
Komentáře (19)
1974andrea:
To je jen dotaz, opravdu ne rypani.
No, pamatuji doby kdy byl kabanos (byť z masa) chápán spíše jako nadávka