Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené bramboráčky s náplní

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

eva hubova eva hubova

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 8-10 ks podle velikosti

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 507 kJ /
1 555 kcal
Bílkoviny49,23 g
Tuky10,98 g
Vláknina23,90 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy303,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory jemně nastrouháme, přidáme prolisovaný česnek, mouku, vejce, grilovací koření, osolíme a zpracujeme těsto. Pokud bude řídké, přidáme trochu mouky. Krok 2: Těsto na pomoučněném vále vyválíme na sílu 2-3 cm, hrnkem vykrájíme kolečka. Na vykrojené kolečko dáme náplň (co kdo má rád) a druhým kolečkem přikryjeme, okraje dobře přitiskneme k sobě. Krok 3: V rozpáleném oleji smažíme z obou dvou stran dočervena. Podáváme se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 24. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p27V

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p27V

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-:-DTO BYLA DOBROTA,taťka se krásně přepapal:-D

A taky jsem přehlídla :-O;-):-p:yes:

:-p

:-OTo je krásná mňamka:-p+9:yes::yes:
Ukládám si:-))

jé bramboráčky, ty miluji v každé podobě:yes::-K

Za nápad bodík...:-p:-p:-p:yes::yes:

No Evi, zrovna ten špenátovej bych si dala hned :-p:yes:

Hanko, to vypadá na dobré a rychlé jídlo - a výborný způsob vyčištění lednice ;-):yes: ukládám, asi brzo budu zase "čistit" ;-):-p

Tématické fráze:
bramboracky, náplň do bramboraků, recept na bramboračky, pochoutky z brambor, bramboráčky recept, bramboráčky s, bramboráky s náplní, recept bramboráčky, s bramboráčky, recept na náplň do bramboráku, náplň do bramboráku recept, rychle bramboračky, náplň k bramboráku, recepty napln do bramboraku, bramboracky s masovou naplni, bramboračky na 100 zpusobu, bramboráčky špenát, rychlá jídla recepty, pochoutka z brambor, bramboracky recepty

Suroviny:
brambory, mouka polohrubá, česnek, vejce, koření grilovací, sůl, sýr hermelín, sýr eidam, sýr niva, sýr tavený, salám měkký, houby, špenát, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu