Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 718 kJ / 4 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,55 g |
Tuky | 55,76 g |
Vláknina | 66,00 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 874,21 g |
Postup přípravy
Množství krupice záleží na druhu brambor, jaký máte varný typ. Pokud nepoužijete A, což je salátová odrůda, tak nejlépe je C - moučnaté, ale může být i B. Jen pokud byste dělali knedlíky z nových brambor, musíte tam přidat lžíci solamylu nebo maizeny.
Možná že vám bude trochu divné, že to těsto je řidší než bývá zvykem, tak toho si nevšímejte. Protože ta krupice se navaří a knedlíky jsou pak pěkně nadýchané.
Zveřejněno 1. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíky pro sklerotiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71QO
Moje poznámka
Knedlíky pro sklerotiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71QO
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 8 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 15 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 18 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 19 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 6 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 6 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 6 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 6 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 7 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 7 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 7 hodinami
Tématické fráze:
bramborové knedliky pro sklerotiky,
jaky typ brambor na knedliky,
bramborové knedlíky z bramborové kaše,
typ brambor na knedlíky,
brambory na bramb.knedlik varny typ,
bramborový knedlík pro sklerotiky,
varný typ brambor na knedliky,
knedlíky v hnětači,
recepty bramborový knedlík pro sklerotiky,
z jakych brambor bramborove knedle,
brambory varný typ a nové odrůdy,
odrůda brambor na knedlíky,
jaký typ brambor na kaši,
jaký typ brambor na bramborové knedlíky,
typy knedlíků,
z jakych brambor delat knedlíky,
bramborové knedlíky z okrájených brambor,
jaký typ brambor je na knedlíky,
jaky tip brambor na knedlik,
bavorsky knedlik na sladko
Suroviny:
brambory,
krupice dětská,
máslo,
sůl,
kmín celý,
podravka,
vejce,
brambory,
krupice,
máslo,
sůl,
vejce,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
ovoce,
jahody,
mák
Komentáře (17)