Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 764 kJ / 4 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 729,61 g |
Tuky | 190,20 g |
Vláknina | 43,85 g |
Cholesterol | 1,75 g |
Sodík | 6,13 g |
Sůl | 15,33 g |
Sacharidy | 66,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Consommé z bizona
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZROR
Moje poznámka
Consommé z bizona
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZROR
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 6 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 17 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 22 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 6 minutami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 8 minutami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 33 minutami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 2 hodinami
Rebarborový koláč
Eva S. před 3 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 4 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 4 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty z bizona,
bizon recepty,
maso z bizona,
bizon recept,
maso z bizona recepty,
recepty bizon,
bizon recepty,
recept na bizona,
recepty na bizon maso,
recept bizon,
consomé z pomalého hrnce,
bizoni maso priprava,
bizon maso příprava,
recepty na bizona,
pokrmy z bizona,
receptz z bizona,
bizoní recepty,
recept na maso z bizona,
bizoni maso priprava,
vaříme z bizona
Suroviny:
bizoní kost,
cibule,
voda,
bizoní maso,
česnek,
sůl,
cukr,
mrkev,
celer,
pórek,
bobkový list,
koření hřebíček,
pepř,
petrželka,
bizoní maso,
mrkev,
celer,
pórek,
bílek
Komentáře (9)
Moc hezky popsaný recept