Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 764 kJ / 4 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 729,61 g |
Tuky | 190,20 g |
Vláknina | 43,85 g |
Cholesterol | 1,75 g |
Sodík | 6,13 g |
Sůl | 15,33 g |
Sacharidy | 66,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Consommé z bizona
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZROR
Moje poznámka
Consommé z bizona
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZROR
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 34 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 1 hodinou
Domácí libečková sůl
Přidáno před 4 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 8 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 9 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 27 minutami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 40 minutami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 1 hodinou
Rajská omáčka
Maroun416 před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 2 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 4 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 6 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 8 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty z bizona,
bizon recepty,
maso z bizona,
bizon recept,
maso z bizona recepty,
recepty bizon,
bizon recepty,
recept na bizona,
recepty na bizon maso,
recept bizon,
consomé z pomalého hrnce,
bizoni maso priprava,
bizon maso příprava,
recepty na bizona,
pokrmy z bizona,
receptz z bizona,
bizoní recepty,
recept na maso z bizona,
bizoni maso priprava,
vaříme z bizona
Suroviny:
bizoní kost,
cibule,
voda,
bizoní maso,
česnek,
sůl,
cukr,
mrkev,
celer,
pórek,
bobkový list,
koření hřebíček,
pepř,
petrželka,
bizoní maso,
mrkev,
celer,
pórek,
bílek
Komentáře (10)
Moc hezky popsaný recept