Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 571 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 4,85 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,01 g |
Sůl | 20,01 g |
Sacharidy | 12,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb pečený v římském hrnci - postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZEy
Moje poznámka
Chléb pečený v římském hrnci - postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZEy
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 2 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 3 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 25 minutami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 1 hodinou
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 2 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 3 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 3 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 3 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 4 hodinami
Tématické fráze:
římský hrnec recepty,
římsky hrnec,
hrnec na pečení chleba,
recepty pro rimsky hrnec,
peceni chleba,
recepty římský hrnec,
římský hrnec glazovaný,
domácí chleba v hrnci,
litinový hrnec na pečení chleba,
pečeny chleba,
pekáč na pečení chleba,
hrnec na chleba,
recepty v římském hrnci,
draci v hrnci recepty,
recepty z římskeho hrnce,
peceny chleb,
rimske hrnce,
recepty na peceni chleba,
římský hrnec s glazurou,
recept na peceni chleba
Suroviny:
mouka pšenično-žitná na domácí chléb,
kmín celý,
semínka lněná,
sůl,
cukr,
droždí čerstvé,
voda,
Komentáře (16)