Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 226 kJ / 1 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,74 g |
Tuky | 144,94 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 910 mg |
Sodík | 5,59 g |
Sůl | 13,22 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře po znojemsku na Mánkův způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVoX
Moje poznámka
Kuře po znojemsku na Mánkův způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVoX
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 45 minutami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 13 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 18 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 19 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 12 minutami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 10 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 12 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 12 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 13 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 13 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 13 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 13 hodinami
Tématické fráze:
mánkův,
kure po znojemsku,
kuře na 100 způsobu,
kuřecí po znojemsku,
kure na sto zpusobu,
kuře na španělský způsob,
kapr po znojemsku,
kuře na jiný způsob,
znojemské kuře,
kureci prsa po znojemsku,
recepty na kure 100 zpusobu,
kuře ve skleněnem pekáči,
maso po znojemsku,
kuřena 100 způsobu,
porcované kuře recepty,
znojemska s kuřete,
vaření ve skleněnem pekači,
mánkúv restaurant,
kure po znojemsku,
maso na znojemsky zpusob
Suroviny:
kuře,
hořčice plnotučná,
cibule,
klobása,
okurky sterilované,
vejce,
slanina,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
Včera jsem dělal podle Sladkovodní kuchařky Radegastova kapra .
Jen , co mě manželka pustí do kuchyně , odzkouším nerybí variantu receptu .
Kuřátko je lepší dělat v troubě , ale špatně se v troubě fotí .
manek.bloguje.cz/834770-znojemsky-kapr.php
Jirko, máš stejné talíře jako Terezka - Tejaja, úplně mě to zmátlo...