Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 988 kJ / 2 865 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,60 g |
| Tuky | 92,90 g |
| Vláknina | 62,60 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 62 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 410,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOlG
Moje poznámka
Pohanková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOlG
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 4 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 13 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 14 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 15 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček II
káťa před 29 minutami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 1 hodinou
Krupičná kaše
Kajkajak před 1 hodinou
Vločková kaše
Kajkajak před 1 hodinou
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 3 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 4 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 5 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 5 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
pohanková polévka,
klasická pohanková polévka recept,
pohanková polévka recept,
polevka z pohanky,
polévka pohanková,
pohanková polévka s restovanou zeleninou,
pohankova polivka,
recept na pohankovou polévku,
pohanka polévka,
polévka pohanková se zeleninou,
pohanková nať,
zdravá pohanková polévka,
polivka z pohanky,
pohanková polévka pro děti,
pohankové polevka,
recept pohanková polévka,
pohankova polievka,
pohanka do polévky,
pohankovapolevka,
pohankové polévky
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
pohanka,
nať petrželová,
sůl,
vývar zeleninový,
vegeta
Komentáře (13)
Akurát pohánku som robila tak ako zvyknem - zaliť vriacou vodou a na 30 min do perín. Potom som ju vložila do uvereného základu a nechala prejsť varom. Bodík, škoda, že moťno dať len jeden