Suroviny
Porce: 18 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 127 kJ / 3 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,89 g |
Tuky | 111,49 g |
Vláknina | 18,92 g |
Cholesterol | 782 mg |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 8,57 g |
Sacharidy | 528,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makové briošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPjz
Moje poznámka
Makové briošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPjz
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 2 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 3 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 3 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 9 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 23 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 1 hodinou
Jablečné koláče
Merylas před 2 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 2 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 2 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 2 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 2 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 3 hodinami
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 5 hodinami
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 5 hodinami
Tématické fráze:
briošky recept,
brioška recept,
briosky,
recept na briošky,
brioška,
recepr briošky,
nejlepší domáci makove suky,
briozky,
youtube.cz recept na makove testo,
vlacna brioska,
bryošky,
makové briožky,
makové briožky recept,
briozka,
brioška kynuta,
makové suky,
domácí kynuté briošky,
briosky.cz,
makovy suk,
recept na domaci makovy suk
Suroviny:
mouka hladká,
kvasnice,
voda,
mléko,
máslo,
cukr,
sůl,
vejce,
kůra citronová,
rum,
cukr vanilkový,
mléko,
mák
Komentáře (18)