Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 996 kJ / 3 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,20 g |
Tuky | 159,50 g |
Vláknina | 53,20 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 223,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EqR
Moje poznámka
Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EqR
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 9 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 56 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
dušené hovězí se zelím,
hovezi se stouchanym bramborem,
dušené hovězí maso se zelím,
hovězí dušené se zelím,
brambory na stouchacku se kysaným zelím,
kližka se šťouchanými brambory,
hovězí se zelím,
hovězí dušené se zelím,
varene kysene zelí s besamelem,
hovězí roštěna na zelí,
hovezi rostena kysane zeli,
dokonale dušené zeli,
hovězí dušené,
hovězí se šťouchanými bramborami,
polské zelí dušené,
dušené kysané červené zelí s s hovězím masem,
hovezi platky na vine se stouchanymi bramborama,
recept brambory hovezi maso zeli,
dušené hovězí s kysanym zelim,
hovězí maso se stouchanym bramborem
Suroviny:
brambory,
maso hovězí,
zelí kysané,
sádlo,
cibule,
hořčice plnotučná,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (3)
Bešamelu jsem do zelí dala opravdu jen minimum,máme ho raději"přírodnější".Servírování jsem trošku pozměnila,nemáme rádi jídlo navršené na jedné"kupě"