Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 194 kJ / 1 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,88 g |
Tuky | 80,53 g |
Vláknina | 13,07 g |
Cholesterol | 373 mg |
Sodík | 989 mg |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 40,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš labských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zv37
Moje poznámka
Guláš labských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zv37
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 32 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 43 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
lodníci,
lodník.cz,
lodník s knedlíkem,
omáčka lodník,
dobrý guláš,
labský kotlet recept,
lodnik recept z mleteho masa,
dobrý guláš,
jídlo lodník,
lodník jídlo,
lodník s knedlíky,
labský kotlet,
pasta na gulas,
labsky platek,
hovězí lodníků,
labsky hovězí guláš,
labský knedlíky,
labský lodník s houskovým knedlíky,
pikantní masová lodna,
lodnik jídlo z mletého masa
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno,
pasta sardelová,
okurky sterilované,
smetana sladká,
mouka hladká,
kmín drcený,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (7)
Biele suché, biele sladké, biele polosladké.
Rosé.
Červené suché, červené polosladké, červené sladké.
Moscatel.
Jerez seco, Jerez manzanilla.
Šampanské (cava) brut, šampanské brut nature,
šampanské demi, šampanské rosé.
Ďakujem.
My dávame do niektorého jedla červené Gran reserva Ribera del Duero, to isté, ktoré pri obede pijeme.