Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 965 kJ / 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,73 g |
Tuky | 37,67 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 42,80 g |
Postup přípravy
Při podávání sypeme jednotlivé porce strouhaným sýrem.
Zveřejněno 7. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš Oregano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRY4
Moje poznámka
Hovězí guláš Oregano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRY4
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 4 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 5 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 5 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 6 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňové muffiny
Slivci před 1 hodinou
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 2 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 3 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 4 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 5 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 5 hodinami
Tématické fráze:
oregáno,
oregano recepty,
babicovy dobroty hovezi gulaš,
oregáno recept,
recepty oregano,
hovězí guláš babicovy dobroty,
maso na oreganu,
hovězí guláš,
vepřový guláš oregano,
hornické nudle,
guláš 50 porcí,
recept na hovězí guláš,
recept oregáno,
hovězi maso na oregánu,
babicove dobroty,
babicovy dobroty recepty hovezi gulas,
hovězí maso recept,
babicovy dobroty gulase,
vepřové na oregánu,
oregáno-recepty
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
tuk,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
voda,
česnek,
koření oregáno,
sýr tvrdý
Komentáře (13)
majú mnoho spoločného.
Použitie oregána v guláši je netradičné (na Slovensku a predpokladám,
že nielen na Slovensku, sa zvykne dávať do gulášu majorán), ale tým,
že obe rastliny nie sú si chuťou príliš vzdialené, výsledný guláš musí
byť takisto veľmi dobrý.