Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 135 kJ / 32 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 0,08 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82oo
Moje poznámka
Bramborový paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82oo
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 11 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 11 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 12 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 12 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 12 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 13 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 13 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 13 hodinami
Tématické fráze:
paprikas,
paprikáš recept,
bramboroví ježci,
bramborový ježek,
bramborový ježci,
paprikáš s bramborama,
recept brambory na paprice,
litý kynutý koláč,
recepty paprikas,
recept paprikáš,
bramborový ježek recept,
paprikáše,
bramborový paparikáš,
bramborovy paprikáš bez masa,
bramborový paprykáš,
paprikaš-recept,
hrníčkový kynutý koláč,
recept na paprikas,
paprikac s klobásou,
paprikove brambory recept
Suroviny:
brambory,
sádlo,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
sůl,
paprika čerstvá červená,
rajče
Komentáře (3)
Většinou dělám když nemám moc času na vaření
Už nemám slov....