Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 348 kJ / 1 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,70 g |
Tuky | 59,80 g |
Vláknina | 10,44 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 3,53 g |
Sacharidy | 105,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená polenta s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8El
Moje poznámka
Zapečená polenta s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8El
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 4 minutami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 14 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 39 minutami
Čočka na kyselo
nowaja před 55 minutami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 56 minutami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 2 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 2 hodinami
Červená řepa
radbastim před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 4 hodinami
Tématické fráze:
polenta recept,
zapečená polenta,
polenta,
polenta recepty,
polenta cena,
recept zapečená polenta,
recepty z polenty,
polenta s mletým masem,
zapečená polenta recept,
polenta s kuřecího masa,
zapecena polenta recepty,
kuřecí maso s polentou,
recept polenta maso,
recept, polenta,
recept polenta,
maso s polentou,
zapečená mozzarella,
kure s polentou,
kuřecí s polentou,
smetanová polenta s květákem
Suroviny:
polenta instantní,
maso kuřecí mleté,
rajče cherry,
cibulka jarní,
cibule červená,
sýr mozzarella,
bylinky,
petrželka hladkolistá,
bujón drůbeží,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (13)
Použila jsem svou oblíbenou 4-misku a do každé jsem udělala trošku jinou variantu: paprika / jarní cibulka / rajčata / pórek a na povrchu je mozzarella / niva / eidam. Po ochutnání si myslím, že jsem mohla do manželova sektoru dát trochu víc koření a možná kousek slaniny - tohle na něj bude moc jemné
Tvé fotky jsou fantastické!
Vypadá to moc dobře