Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 807 kJ /
671 kcal
Bílkoviny85,36 g
Tuky14,71 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 2,08 g
Sodík 349 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy47,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozpálíme si olej a vložíme nakrájená jatýrka. Opečeme, přidáme česnek na plátky a pak směs nakrájených barevných paprik s cibulí. Krok 2: Vše restujeme a zakápneme worcestrem a protlakem. Po chvilce přidáme balsamikový ocet, promícháme a okořeníme. Krok 3: Připravíme si zapékací bagetky a odřízneme vršek. Vnitřek bud vmáčkneme a nebo trochu vydlabeme. Krok 4: Pak plníme játrovou směsí a zapečeme do zlatavé barvy. Na talíři jsem to zakápla tabascem.

Zveřejněno 7. 6. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0B2G

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0B2G

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

To bude zaručeně moc fajn pochoutka,mňam:-p:yes::-K

děkuji všem :-) :-K

děkuji všem :-) :-K

pěkné

Ty jsi můj člověk:yes::-))

Já bych si pochutnala :-p

díky :-) moc mi to dneska sedlo..jsem na játra měla děsnou chuť :-)

no dobrý!! První zasloužený bodík

Tématické fráze:
bageta s kachním masem, játra na víně, provencálské koření, kachní jatýrka, vepřové maso na sečuanský zpusob, kachní játra s bagetkou, jatra v bagetce

Suroviny:
játra kachní, koření provensálské, pepř sečuánský, protlak rajčatový, sůl, balsamico, omáčka worcesterová, paprika čerstvá červená, cibule červená, česnek, bageta

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu