Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 194 kJ / 1 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,88 g |
Tuky | 80,53 g |
Vláknina | 13,07 g |
Cholesterol | 373 mg |
Sodík | 989 mg |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 40,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš labských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zv37
Moje poznámka
Guláš labských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zv37
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 30 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 47 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 53 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 5 hodinami
Tématické fráze:
lodníci,
lodník.cz,
lodník s knedlíkem,
omáčka lodník,
dobrý guláš,
labský kotlet recept,
lodnik recept z mleteho masa,
dobrý guláš,
jídlo lodník,
lodník jídlo,
lodník s knedlíky,
labský kotlet,
pasta na gulas,
labsky platek,
hovězí lodníků,
labsky hovězí guláš,
labský knedlíky,
labský lodník s houskovým knedlíky,
pikantní masová lodna,
lodnik jídlo z mletého masa
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno,
pasta sardelová,
okurky sterilované,
smetana sladká,
mouka hladká,
kmín drcený,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (6)
Biele suché, biele sladké, biele polosladké.
Rosé.
Červené suché, červené polosladké, červené sladké.
Moscatel.
Jerez seco, Jerez manzanilla.
Šampanské (cava) brut, šampanské brut nature,
šampanské demi, šampanské rosé.
Ďakujem.
My dávame do niektorého jedla červené Gran reserva Ribera del Duero, to isté, ktoré pri obede pijeme.