Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,96 g |
Tuky | 6,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 637 mg |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 31,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kousky, cibuli na obloučky a papriku na proužky. Vložíme do tlakáče bez tuku a mícháme. Maso se zeleninou si samo pustí šťávu.
Krok 2: Pak přidáme obě omáčky, houby i s nálevem, pepř, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme asi 35-40 minut.
Krok 3: Solamyl rozmícháme v troše vody a zahustíme. Podle potřeby dosolíme. Podáváme s Bavorskými knedlíky.
Zveřejněno 14. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roztocká bašta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8jY
Moje poznámka
Roztocká bašta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8jY
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 16 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
rostocká bašta,
roztocké maso,
roztocká směs,
roztecka bašta,
roztocký guláš,
naložené lišky,
roztocké maso recepty,
vaječina z václavek,
vajecina s lisek,
hovezi klizka prostreno,
václavky na kyselo,
prostřeno hovězí kližka,
rozstocka bašta,
bašta z hovězího masa,
prostřeno kližka,
hovězí bašta,
vaječina z lišek,
prostřeno hovězí maso,
lisky na kyselo,
kližka prostřeno
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
paprika,
houby v kyselém nálevu,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
sůl,
pepř,
solamyl
Komentáře (32)
je to výborné, dovolila jsem si přidat fotečku, pokud nevadí, bodík jsem dala už dříve
isahu, vyzkoušej a pak napiš, jak chutnalo.
Elizo, v takovém množství bezva receptů hned jeden někam uteče.
Děvčata, děkuji za body.
Tlakový hrnec nemám, ale půjde to i bez něj. Ukládám.
Koukni sem: http://www.houbareni.cz/houba.php?id=34
Jani R. naložené václavky na sladkokyselo jsou taky moc dobré. Určitě tím neuškodíš.