Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,96 g |
Tuky | 6,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 637 mg |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 31,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kousky, cibuli na obloučky a papriku na proužky. Vložíme do tlakáče bez tuku a mícháme. Maso se zeleninou si samo pustí šťávu.
Krok 2: Pak přidáme obě omáčky, houby i s nálevem, pepř, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme asi 35-40 minut.
Krok 3: Solamyl rozmícháme v troše vody a zahustíme. Podle potřeby dosolíme. Podáváme s Bavorskými knedlíky.
Zveřejněno 14. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roztocká bašta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8jY
Moje poznámka
Roztocká bašta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8jY
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 4 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 4 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 5 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 3 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 3 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 3 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 3 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 3 hodinami
Jablkový perník
collins před 5 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 7 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 8 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 10 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 10 hodinami
Tématické fráze:
rostocká bašta,
roztocké maso,
roztocká směs,
roztecka bašta,
roztocký guláš,
naložené lišky,
roztocké maso recepty,
vaječina z václavek,
vajecina s lisek,
hovezi klizka prostreno,
václavky na kyselo,
prostřeno hovězí kližka,
rozstocka bašta,
bašta z hovězího masa,
prostřeno kližka,
hovězí bašta,
vaječina z lišek,
prostřeno hovězí maso,
lisky na kyselo,
kližka prostřeno
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
paprika,
houby v kyselém nálevu,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
sůl,
pepř,
solamyl
Komentáře (32)
je to výborné, dovolila jsem si přidat fotečku, pokud nevadí, bodík jsem dala už dříve
isahu, vyzkoušej a pak napiš, jak chutnalo.
Elizo, v takovém množství bezva receptů hned jeden někam uteče.
Děvčata, děkuji za body.
Tlakový hrnec nemám, ale půjde to i bez něj. Ukládám.
Koukni sem: http://www.houbareni.cz/houba.php?id=34
Jani R. naložené václavky na sladkokyselo jsou taky moc dobré. Určitě tím neuškodíš.