Suroviny pro 1
20 ks
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 809 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,71 g |
Tuky | 35,24 g |
Vláknina | 8,21 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naklepeme na jemno (z jednoho kousku rozklepu 2 kousky, tudíž je masa dost, proto píšu 20 kousků).
Krok 2: Do mísy dáme všechny ingredience a pořádně rozmícháme. Naložíme maso a necháme marinovat 24 hodin.
Krok 3: Pak maso opečeme na pánvi jako řízek.
Krok 4: Podáváme s kaší, brambory, hranolky, chlebem a červenou řepou.
Zveřejněno 20. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masino à la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq5O
Moje poznámka
Masino à la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq5O
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 13 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 20 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 22 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno 20. 10. 2025 06:46:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové muffiny
olivka před 10 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 10 minutami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 25 minutami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 34 minutami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 1 hodinou
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 1 hodinou
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 3 hodinami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 4 hodinami
Tématické fráze:
děkansky řizek,
děkanské řízky,
masino,
mášino maso recept,
recept na děkanské řízky,
recepty z vepřové kotlety děkanský řízek,
děkanský plátek,
dekansky rizek recept,
masino ala,
děkanské řízečky,
děkanský řízek recepty,
kuřecí plátky svátečně,
jak dlouho smažir kuřecí řízek,aby byl křehký-měkký,
dekanske rizecky recept,
řízek z drceného chleba,
vepřové maso svátečně,
děkanský vepřový řízek recept,
jak dlouho smažit rošťáci,
řízky svatečne,
top recepty dekanske rizky
Suroviny:
maso,
solamyl,
hořčice plnotučná,
vejce,
pepř,
česnek,
sádlo,
řepa červená
Komentáře (17)
Moc moc díky!!